Нашата история

Женското приятелство

Ние не просто вярваме в него - ние знаем, че то може да бъде извор на вдъхновение, кураж и сила.

Пътят на продуктите

choosing-the-ingredients

Подбиране на съставките

В сърцевината на Pamaura се крие златната ни съставка - пшеницата, а вдъхновението да се възползваме от нейните безценни блага дойде от семейството на Петя. Тя произхожда от стар мелничарски род, а семейството й притежава собствена мелница, от която набавяме и пшеничния зародиш.

За нас пшеницата е не просто връзката с корените - връзката с предците ни и това, което родната земя ни дава. Пшеницата има вълшебни козметични свойства - тя е мощен естествен антиоксидант, има благотворно въздействие върху микробиома, има силно хидратиращ ефект и богат витаминозен състав. Използваме пшеницата в комбинация с други естествени съставки, така че да създадем разнообразни продукти, които се грижат за вашата естествена красота.

Формулиране и производство

Използваме пшеничения зародиш като основа, към която добавяме други изпитани естествени съставки. Комбинираме силите на природата с напредъка на науката. Диана има солиден опит в търговията с козметика и това ни помага да сме винаги в крак с всички последни тенденции и технологии.

В производствения ни процес разчитаме на прецизна оптимизация, периодични нововъведения и внимание към детайла. Създаваме иновативни продукти, които решават както добре познати, така и не толкова популярни дерматологични предизвикателства. Всеки наш продукт е фокусиран върху различен кожен проблем, а нашите серии предлагат цялостни решения за оптимална дерматологична грижа.

formula-and-production
packing-and-delivery

Пакетиране и доставка

Целта на Pamaura е да достигне до максимален брой жени, да създадем една голяма общност, която не познава граници. Опаковаме продуктите си с грижа и се стараем да дойдат при теб бързо, където и да се намираш.

За нас основна ценност е да се грижим едни за други - за нас хората и за природата, от чиито блага искаме да продължим да се възползваме. Затова нашите продукти са с чист и проверен произход. В тях няма парабени, ГМО, нано частици, нито пък микропластмаса или карциногенни елементи. Продуктите ни са веган, произведени без жестокост.

Вече знаеш кои сме ние. А ние ще се радваме да разберем коя си ти. Свържи се с нас със своята обратна връзка за нашите продукти. Защото доверието е най-важната стъпка от приятелството.

Запознайте се с Диана

Всяко приятелство започва със запознанство и оцелява във времето, благодарение на доверието. Щом си тук - редно е да се запознаем и да ти споделим за пътя на продуктите на Pamaura, искрено и непринудено, както само приятелките могат да споделят.

Ние сме Диана и Петя, а Pamaura е плодът на нашето женско приятелство. Винаги сме вярвали, че женската красотата има нужда от подхранване и защита. Затова създадохме Pamaura, за да ти помогнем да засияеш със собствения си блясък.

diana-thumb

Вярваме в грижата за кожата без компромис

Вече знаеш кои сме ние. А ние ще се радваме да разберем коя си ти. Свържи се с нас със своята обратна връзка за нашите продукти. Защото доверието е най-важната стъпка от приятелството.