Премиум съставки и козметичен дрон

X50 Hyalufiller – Основната цел на тази съставка е да стимулира производството и синтеза на еластин и хиалуронова киселина за безболезнено изглаждане на бръчките и финните линии. Действието й е моментално, а резултатите са видими само до две седмици, при това без инжекции и нежелани странични ефекти.

Aquaxyl – 3D хидратация за по-мека, гладка и реструктурирана кожа. Видим ефект до 8 часа. Оптимизира циркулацията на влагата във всички слоеве на кожата и подсилва бариерната й функция. 

Масло от пшеничен зародиш – почувствай блаженството от изобилието на минерални вещества и витамини А, В, Д2, Е, Б1, Б3, Б6, Б7, К и Ц.

Козметичен дрон – Cosmetic Drones –  Най-модерната транспортна система, използваща пептидна активност за интелигентно и селективно насочване на съставки и компоненти към нуждаещите се от тях засегнати клетки. Избирателното доставяне на активни молекули повишава ефективността на достигането и третирането на проблемната клетка с цели 80 %. Безболезен и ефективен, действа като пълнител срещу бръчки и възпира появата на нови гънки на кожата.